Aziatica taxeren en verkopen

Bent u in het bezit van kunst of waardevolle objecten uit het Verre Oosten? Schilderijen, ivoor, zilver, aardewerk of porselein? Afkomstig uit Indonesië, Japan of uit een van de Chinese dynastieën? Er is nog steeds een groeiende aandacht voor kunst uit het Verre Oosten.

Collactions is geïnteresseerd in Aziatica. De zeldzaamheid, kwaliteit en populariteit vormen de basis van de financiële waarde van uw object. Hiermee gaan wij op zoek naar nieuwe (internationale) eigenaren voor uw object en streven daarbij naar een zo hoog mogelijke opbrengst.

Collactions ontneemt u alle verkoopinspanningen en zorgen. U profiteert van onze ervaring met de (internationale) verkoop van kostbare objecten. 

Collactions, Uw Topverzameling Top Verkocht

Collactions verkoopt in opdracht van particulieren kunst-, antiek- en designobjecten met een geschatte waarde vanaf 1.000 euro. Collactions zoekt het internationale verkoopplatform waar de hoogste opbrengst verwacht kan worden en zorgt voor een vlekkeloos verkoopproces. Eén onafhankelijke partij die u 100% ontzorgt en transparant hierover met u communiceert. Wij werken op basis van commissie. Het commissie percentage wordt vooraf met u afgesproken en werken ‘no cure no pay’.

U kunt ons gemakkelijk bereiken via:

 

Neem contact met ons op

 

 

vaas-small_2.jpg