“Over de opbrengst die Collactions voor ons heeft weten te behalen, konden wij alleen maar dromen”

(P. B. te Harderwijk, exclusieve Dinky Toys collectie)

 

 

CiFo Color_0.jpg

 

 

Ontstaan van Collactions


Collactions is opgericht door Raymond Kok en Fons Janssen. Samen met een enthousiast team zorgen zij voor een professionele en prettige begeleiding gedurende het verkoopproces van uw topverzameling.

De oorsprong van Collactions ligt in 2005 bij de oprichting van Selected Sounds door Raymond. Selected Sounds zet wereldwijd exclusieve vinyl-collecties in de markt (van de VS tot Rusland, China, Filipijnen, etc.). Raymond, zelf een gepassioneerd verzamelaar van niet-alledaags vinyl, taxeert collecties voor zowel eigenaren als verzekeraars en wordt regelmatig door de nationale media uitgenodigd om zijn kennis en ervaring te delen.

Fons heeft als oprichter/eigenaar van een middelgroot Consultancy bedrijf zijn sporen verdiend in de zakelijke professionele dienstverlening. Vertrouwen, kwaliteit, hoogwaardige diensten, integriteit en respect voor de klant waren de pijlers waarop Fons zijn bedrijf 13 jaar succesvol heeft gerund.

De toenemende vraag om naast vinyl ook andere hoogwaardige objecten en verzamelingen te verkopen heeft Raymond en Fons ertoe aangezet hun complementaire krachten te bundelen en hiervoor een professionele organisatie op te zetten. In 2016 is Raymond zich weer honderd procent op vinyl gaan richten en is Cindy Janssen toegetreden als vennoot. 

Missie en Kernwaarden

Collactions vindt dat de verkoop van een mooie collectie de aandacht moet krijgen die zij verdient. De passie, het plezier en de volharding die in een topverzameling verborgen liggen, moeten behouden blijven.

Collactions geeft samen met u erf- en cultuurgoed, evenals de emotie, beleving, passie en het verhaal achter verzamelingen door aan andere verzamelaars en liefhebbers in de toekomst.

Bovendien wil Collactions verkopers van topverzamelingen de mogelijkheden bieden die vandaag de dag ter beschikking staan om een zo hoog mogelijke opbrengst te realiseren. Onze werkwijze en samenwerking moeten voldoen aan uw wens om met tevredenheid en goed gevoel afstand te kunnen doen van de verzameling.  

Recht doen aan de financiële en emotionele waarde van uw verzameling is de missie van Collactions.

Integriteit, openheid, vastlegging en persoonlijke benadering zijn daarbij de belangrijkste kernwaarden die u in onze samenwerking continu zult herkennen.

 

1t9a3087_0.jpg

Team Collactions

Ten faveure van de opdrachtgevers en haar kopers zetten de medewerkers van Collactions met veel overtuiging en plezier hun kwaliteiten optimaal in.

Gedreven en bedreven, persoonlijk en benaderbaar, dat kenmerkt het Collactions team.