Collactions A 05 mei 2015 Verkoop, Kunst

Collactions op wereldpodium Artprice 

Per eind april is Collactions aangesloten op kunstplatform Artprice, met 3.6 miljoen leden het grootste wereldwijde online platform voor het kopen en verkopen van kunst.

Artprice is tevens wereldwijd marktleider in de kunstprijs en kunstindex databanken. De databank omvat meer dan 30 miljoen indexen en veiling resultaten van inmiddels meer dan 586.000 kunstenaars. Het biedt toegang tot 's werelds grootste kunstdatabank, een bibliotheek van 108 miljoen foto's en afbeeldingen van kunstwerken vanaf het jaar 1700 tot nu.
Artprice verrijkt continu haar databanken met informatie van 4.500 veilinghuizen en publiceert een constante stroom van trends in de kunstmarkt (inmiddels circa 7.200 internationale publicaties). Artprice geeft haar 3.600.000 leden toegang tot 's werelds grootste platform voor het kopen en verkopen van beeldende kunst. Artprice is genoteerd aan de Eurolist van Euronext Parijs.
 
Collactions is verheugd dat ze vanaf nu kunstobjecten van haar klanten via dit wereldwijde toonaangevende platform kan aanbieden en verkopen.