Collactions A 09 mei 2019 Verkoop, Veiling, ART BREDA

Collactions geeft 25 toegangskaarten weg voor ART BREDA

Stuur een bericht naar info@collactions.nl.

Als partner geeft Collactions 25 toegangsbewijzen weg voor de kunst-, antiek-, en designbeurs ART BREDA. Wanneer u ons een berichtje stuurt met uw contactgegevens zorgen wij dat de kaarten op onze stand in de foyer aanwezig zijn op de dag dat u wenst te komen. U bent gedurende 9 dagen vrij te kiezen wanneer u de beurs bezoekt. Hebt u andere vragen aarzel dan niet ons te contacten. Meer informatie over ART BREDA vindt u onder deze link.  

ART BREDA vindt plaats van 12 t/m 19 mei 2019  en biedt een uitgewogen mix van kunst en antiek van befaamde kunst- en antiekhandelaren en galerieën voor hedendaagse kunst uit Nederland, België en Duitsland. Specialisten op het gebied van oude schilderkunst, antiek, 20ste eeuws design, Aziatica, Art Deco, klokken, juwelen, zilver en nog veel meer tonen topstukken uit hun collecties in een aantrekkelijke ambiance. Daarnaast brengen galerieën voor hedendaagse kunst een breed scala aan schilder- en beeldhouwkunst, fotografie, glas en keramiek van bekende kunstenaars en jong talent.

Collactions helpt u met de verkoop van kunst-, antiek- en designobjecten met een geschatte waarde van minimaal 1.000 euro. Collactions zoekt het internationale verkoopplatform waar de hoogste opbrengst verwacht kan worden en zorgt voor een vlekkeloos verkoopproces. Eén onafhankelijke partij die u 100% ontzorgt en transparant hierover met u communiceert. Wij werken op basis van commissie. Het commissie percentage wordt vooraf met u afgesproken en werken ‘no cure no pay’

Bent u in het bezit van een bijzondere of hoogwaardig objecten of collecties neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons bellen op 08 – 50 60 70 80 of mailen naar info@collactions.nl.

Collactions, Uw Topverzameling Top Verkocht !