Collactions A 22 mei 2019 Verkoop, Veiling, ART BREDA

Collactions succesvol op Art Breda 2019

Bezoekers reageren enthiousast op nieuwe mogelijkheid om kunst te verkopen.

Collactions heeft zich succesvol kunnen presenteren op Art Breda 2019. Als nieuwe partner van Art Breda heeft Collactions haar dienstverlening kunnen uitdragen en toelichten aan de ruim 12.500 bezoekers van de kunstbeurs. De enorme belangstelling voor hulp bij verkoop van een breed scala aan kunst-,  antiek- en designobjecten resulteerde in vele geanimeerde gesprekken met potentiële klanten en leidde ook al tot enkele eerste concrete opdrachten. Bezoekers van deze prachtige 9-daagse beurs roemden Collactions om de manier waarop zij insprongen op een absolute vraag in de markt.

Collactions helpt u met de verkoop van kunst-, antiek- en designobjecten met een geschatte waarde van minimaal 1.000 euro. Collactions zoekt het internationale verkoopplatform waar de hoogste opbrengst verwacht kan worden en zorgt voor een vlekkeloos verkoopproces. Eén onafhankelijke partij die u 100% ontzorgt en transparant hierover met u communiceert. Wij werken op basis van commissie. Het commissie percentage wordt vooraf met u afgesproken en werken ‘no cure no pay’

Bent u in het bezit van een bijzondere of hoogwaardig objecten of collecties neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons bellen op 08 – 50 60 70 80 of mailen naar info@collactions.nl.

Collactions, Uw Topverzameling Top Verkocht !