Collactions A 20 november 2020 Verkoop, Veiling, Schilderij, Mixed Media, Afrika, O'Hughes

Indrukwekkende Afrikaanse kunst van Collactions in Londen

Mixed media van George O’Hughes geveild in Engeland.

Maandag 23 november veilt Collactions 2 grote indrukwekkende mixed media werken van de Afrikaans kunstenaar George O’Hughes in Londen.

George Hughes, ook bekend als Kwesi Afedzi, is een in Ghana geboren kunstenaar die gespecialiseerd is in schilderkunst, poëzie en performance kunst. Hij behaalde zijn master in kunstonderwijs aan The College of Art, Kwame Nkrumah University of Science and Technology, Kumasi.(1992) Hij ontving zijn Master of Fine Arts in de schilderkunst aan de Bowling Green State University, Bowling Green, Ohio. Hughes' schilderijen en performancekunstwerken zijn internationaal tentoongesteld in Europa, Afrika en Amerika. Zijn werk verwijst naar het geweld en de tragedie van het kolonialisme naast de hedendaagse wereldwijde conflicten. Zijn grote mixed media schilderijen zijn voorzien van menselijke en dierlijke lichaamsdelen in combinatie met commerciële bewegwijzering en globale symbolen (bron: Wikipedia)

Collactions verkoopt kunst-, antiek- en designobjecten in opdracht van particulieren. Wij zorgen voor een vlekkeloos verkoopproces en gaan voor een maximale opbrengst. Wanneer u een object of collectie met een geschatte verkoopwaarde van minimaal € 1.000 wilt verkopen neem dan vrijblijvend contact met ons op.  U kunt ons bellen op 08 – 50 60 70 80, mailen naar info@collactions.nl of appen via 06-12803872.

Collactions, Uw Topverzameling Top Verkocht !