Collactions A 24 april 2021 Verkoop, Veiling, Schilderij, Mixed Media, Afrika, O'Hughes

Nieuw Afrikaans werk van O’Hughes onder de hamer in Londen

Na succesvolle veiling in december.

Donderdag 29 april veilt Collactions wederom een indrukwekkend mixed media werk van de Afrikaans kunstenaar George O’Hughes in Londen.

George Hughes, ook bekend als Kwesi Afedzi, is een in Ghana geboren kunstenaar die gespecialiseerd is in schilderkunst, poëzie en performance kunst. Hughes' schilderijen en performancekunstwerken zijn internationaal tentoongesteld in Europa, Afrika en Amerika. Zijn werk verwijst naar het geweld en de tragedie van het kolonialisme naast de hedendaagse wereldwijde conflicten. Zijn grote mixed media schilderijen zijn voorzien van menselijke en dierlijke lichaamsdelen in combinatie met commerciële bewegwijzering en globale symbolen (bron: Wikipedia)

Collactions verkoopt kunst-, antiek- en designobjecten in opdracht van particulieren. Wij zorgen voor een vlekkeloos verkoopproces en gaan voor een maximale opbrengst. Wanneer u een object of collectie met een geschatte verkoopwaarde van minimaal € 1.000 wilt verkopen neem dan vrijblijvend contact met ons op.  U kunt ons bellen op 08 – 50 60 70 80, mailen naar info@collactions.nl of appen via 06-12803872.

Collactions, Uw Topverzameling Top Verkocht !