Collactions A 04 januari 2020 Verkoop, Veiling, Tijgeroog, Qilin

Qilin van tijgeroog onder de hamer bij Collactions

Zeldzaam snijwerk van Hemels dier.

Collactions veilt deze week een zeldzaam uit tijgeroog gesneden qilin met een boek tussen zijn staart. Het is uit één stuk gesneden, volledig gaaf en in originele staat. Het gewicht inclusief sokkel is 311 gram.

De qilin is een fabeldier die ook wel (Chinese) eenhoorn wordt genoemd. Het heerst over de 360 dieren van de aarde. Het is een van de vier gunstige, hemelse dieren van China, een goedaardig dier dat niet op insecten trapt of levend gras eet. De qilin heeft mannelijke (qi) en vrouwelijke (lin) krachten.
Tijgeroog is een beschermende steen die de aandacht naar binnen richt en naar het grotere geheel. De steen beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf en geeft inzicht in onszelf en anderen. De steen helpt om afstand te nemen, het overzicht te bewaren, informatie te integreren en je doelen te bereiken. Bron: Wikipedia.

Collactions helpt met de verkoop van uw kunst- antiek- en designobjecten. Wij zorgen voor een vlekkeloos verkoopproces en gaan voor een maximale opbrengst. Bent u in het bezit van bijzondere of hoogwaardige objecten of collecties neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons bellen op 08 – 50 60 70 80 of mailen naar info@collactions.nl.

Collactions, Uw Topverzameling Top Verkocht !